Software voor projectplaning? Offimac helpt u graag!

Wilt u meer weten over over onze software voor projectplanning?
Of bent u op zoek naar ook nog andere bedrijfssoftware om uw processen beter te stroomlijnen?
Want u wilt meer geld verdienen dankzij goede automatisering?

Versterk uw planningsprocessen met onze software voor projectplanning!

Want veel projectbedrijven zitten in een zeer competitieve en veeleisende markt. Zij ervaren steeds meer druk op marges. En zij voelen de stress om steeds sneller, efficiënter en goedkoper hun klanten te bedienen. Maar met onze software voor projectplanning in combinatie met onze Business Central projectsoftware kan u meer geld verdienen! En zit u op een digitaal platform van Microsoft waarmee u veilig zit voor de toekomst. Omdat Microsoft een zeer stabiele en innovatieve speler is. En die zorgt er voor dat u zonder zorgen met onze software aan de slag kunt. Want betrouwbare projectsoftware voor vandaag en morgen, die vindt u bij Offimac!

Wat kan onze software voor projectplanning en projectsoftware voor u betekenen?

Er bestaan vele software. En klanten zien het bos door de bomen niet meer in het breed aanbod aan softwarepakketten. Maar onze geïntegreerde software voor projectbedrijven laat u toe heel uw bedrijf aan te sturen vanuit 1 softwarepakket. Met een minimum aan werk en administratie zullen uw mensen meer tijd aan klanten kunnen besteden. En geen overtollige administratie moeten doen. Want dat doet niemand graag. En waarschijnlijk  uw bedrijf niet.

Met onze software voor projectplanning zal ook uw bedrijf het meeste efficiëntie- en productiviteitswinst boeken. En deze helpt om overzicht en grip op uw bedrijf te behouden. Zodat u kort op de bal kunt spelen. Bovendien koppelen wij onze planningssoftware aan onze projectmodule van Business Central. Zodat klanten daardoor 1 krachtige totaaloplossing krijgen voor heel de projectplanning en heel de projectadministratie. En dat is volgens ons de sterkste oplossing!

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het nieuwste Dynamics product van Microsoft.

Het is een oplossing die verder bouwt op Office 365, wat door zeer veel ondernemingen van klein tot groot dagelijks gebruikt wordt.  Microsoft Dynamics 365 is dus ook een logische doorgroei naar meer zakelijke applicaties voor Office 365 klanten.

De voordelen van Microsoft Dynamics 365 Business Central kunnen als volgt samengevat worden:

 • Standaard zeer uitgebreid
 • Kant-en-klaar
 • Beproefde software
 • Snel implementeerbaar
 • Betaalbaar
 • Werkt op elk toestel
 • Mobiel zodat u van overal kunt werken
 • Als app te gebruiken
 • Kan makkelijk uitgebreid worden
 • Zeer veel ondersteuning mogelijk
 • Garandeert updates en upgrades
 • Dynamics heeft 160.000 klanten in 195 landen
 • Is een marktstandaard
 • Kan in de cloud en lokaal

Wist u dat wij bij Offimac al 40 jaar ervaring hebben in software voor projectbedrijven?

Projectbedrijven behoren al lang tot onze klanten. En wij zijn een expert in tal van branches. Want onze software is zelfs uniek in sommige sectoren. En om de kwaliteit van onze software, de implementatie en de support achteraf te verzekeren hebben een ISO-aanpak in ons bedrijf.

Wij zijn een bewezen vakman met ervaring  in de automatisering van projectbedrijven. Een firma die bewezen heeft dat zij uw business kent en er oplossingen voor heeft. En die haar software professioneel in de praktijk zet. Voor Microsoft projectsoftware voor vastgoed zit u goed bij ons. En dit zeker in combinatie met geïntegreerde software voor projectplanning.

Dus voor meer vragen over onze software voor projectplanning: aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.