verhuursoftware

Projectsoftware van Offimac biedt efficiëntie, rendement en toekomst

U wilt uw bedrijf efficiënter laten werken?
En denkt u aan nieuwe projectsoftware hiervoor?
Of wilt u kosten besparen door meer automatisering van uw bedrijfsprocessen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want Offimac levert projectsoftware op basis van betrouwbare Microsoft-technologie. En deze software staat voor efficiëntie en herkenbaarheid. Omdat het een Microsoft oplossing is. En omdat het er ook helemaal uit ziet zoals Microsoft Office.

Alle modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. En daarnaast werkt dit pakket ook perfect samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag. En zij zullen er zeer graag mee werken. Want het is zeer gebruiksvriendelijke projectmanagementsoftware.

Deze projectsoftware is dus ook onmisbaar voor moderne bedrijven!

Want het is de oplossing die kleine en middelgrote projectorganisaties de grootste toekomstgarantie en vooruitgang biedt.

De projectsoftware van Offimac is modulair opgebouwd

Onze oplossing vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie sneller doorstroomt en mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. Zodat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En andere belangrijke opdrachten kunnen doen. Met onze projectsoftware beschikt u over een geïntegreerde oplossing die uw efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen!

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft. Als u wil kan u starten met 1 of enkele modules. En later uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Want onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kunt inrichten.

Ontdek hier enkele van de modules uit deze bedrijfssoftware:

 

R

Aankoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Verkoop

R

Marketing & CRM

R

Boekhouding

R

Office Koppelingen

R

Planning

R

Projectbeheer

R

Magazijn

R

Supply Chain

Onze oplossing voor projectbedrijven werkt op elk toestel en met elk besturingssysteem!

Onze projectsoftware heeft modules voor elke afdeling van uw bedrijf. En 1 van de knappe eigenschappen van de software is dat het op elk toestel kan draaien. Of u het pakket gebruikt op kantoor, thuis of onderweg, op laptop, desktop, iPad of iPhone, tablet, Apple, Android of Microsoft machines. En op een Windows apparaat of met een browser … het kan gewoon allemaal.

Ons pakket is standaard hierop voorzien. Zodat u van overal kunt werken en dus steeds productief kan zijn. En dat willen bedrijven vandaag de dag!

Offimac projectsoftware is niet alleen mobiel. Dankzij haar knap design is deze oplossing ook uniform voor de gebruikers.

Alle schermen zien er steeds identiek uit. En volgen steeds eenzelfde gebruikslogica. Zo werken uw mensen niet alleen mobiel, maar ook sneller en beter met onze projectsoftware!

 

Gebruik, huur of koop onze oplossing zoals u wil, in de cloud of lokaal: wij zijn flexibel

Offimac projectsoftware is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat u nergens anders vindt! U kan starten en groeien zoals u wil. Of beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud. En later probleemloos uitbreiden. Daarnaast kan u in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner. U kan makkelijk switchen tussen licentie- en betaalvormen. Deze oplossing er voor elk bedrijf van klein tot groot!

Projectsoftware van Offimac is bedrijfszekerheid

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO en MKB. Het heeft zeer veel financiële middelen. En Microsoft zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En onze oplossing werd gebouwd op Microsoft Dynamics. Dus bij ons zit u zeer veilig voor de toekomst!

Offimac projectsoftware steunt op onze lange ervaring in projectbedrijven. Ons pakket is gebouwd volgens ISO:9001. En gecertificeerd door Microsoft. Want dat zijn twee belangrijke kwaliteitsbewijzen. Daarmee voldoet onze oplossing ook aan de strengste Microsoft normen.

Deze software is inzetbaar in een zeer brede waaier van projectbedrijven. Want het wordt gebruikt in tal van branches zoals bouw, installatie en andere.

Onze software stuurt projectbedrijven efficiënt aan. Het verlicht hun administraties en versnelt hun business. En medewerkers kunnen snel reageren op klantenvragen. Want zij beschikken met onze projectsoftware ook over krachtige rapportering.

Dit pakket is dan ook de ideale oplossing voor projectbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst en betrouwbare automatisering.

rental offimac business central rental software
 • CRM
 • Calculaties
 • Offertes
 • Orders & contracten
 • Projectbeheer
 • Urenregistraties
 • HRM
 • Services 
 • Boekhouding
 • Sterke rapportering
 • Heel veel software is standaard 
 • Maatwerk kan

Naast administratieve projectsoftware hebben wij sterke grafische planborden. En deze software voor planning koppelen wij aan uw verhuursoftware. Zodat informatie naadloos tussen de 2 softwarepakketten afgestemd worden. En u zeer efficiënt kunt plannen. Want planning helpt u geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

 • Projectplanning
 • Planning van machines en mensen
 • Transportplanning
 • Serviceplanning
 • GANTT planning

Ook projectbedrijven willen een goede opvolging van hun projecten. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering geeft u de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze software ook uitgebreide rapportering in huis. En die u goede overzichten geeft. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview & Qlik Sense

U zoekt nog meer extra functionaliteiten voor uw bedrijf? Ook dan zijn wij uw IT-partner! Want wij hebben nog meer software zoals:

 

 • Apps voor vele toepassingen
 • Documentbeheer
 • Factuurscanning
 • Microsoft SharePoint
 • Cloud
 • Integratie met sociaal secretariaten
 • Koppeling met track & trace
 • Integratie met telefonie en externe apps 

Klik op deze iconen voor meer detailinformatie:

=

Planning

=

Apps

=

Documentbeheer

=

Cloud

Oplossingen die uw systeem nog meer vervolledigen. En die aansluiten bij Offimac projectsoftware.

Projectmanagementsoftware is software die wordt gebruikt om projecten te beheren en te volgen. Dit type software kan worden gebruikt door bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen om projecten te plannen, te organiseren en te volgen. Het kan ook worden gebruikt om gegevens te verzamelen en te analyseren, om workflow te automatiseren en om beslissingen te nemen op basis van gegevens.

Er zijn veel verschillende soorten projectmanagementsoftware beschikbaar, afhankelijk van de behoeften van een specifiek bedrijf of organisatie. Hierboven vond u meer info over onze projectsoftware. Hieronder vindt u extra oplossingen die onze software voor projectbeheer aanvullen.

Planningssoftware

Goede planning helpt u geld verdienen. Daarom ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen.

Wij hebben zowel oplossingen voor taakplanning, persoonsplanning als GANTT projectplanning. Ons sterk punt is dat deze alle 3 met elkaar samenwerken, van detailplanning tot administratie. En dat zorgt voor een krachtige digitale oplossing.

Naverkoop en CRM

Professioneel verkoopsbeheer en een goed overzicht op offertes is belangrijk in elk bedrijf.

Onze verkoop en CRM modules zullen u helpen uw verkoopproces te stroomlijnen en overzicht te houden.

Documentbeheer

Wij bieden tal van oplossingen om u te helpen met documentbeheer. En die u natuurlijk ook naadloos kan koppelen aan onze andere software. Zodat het samen 1 krachtig geheel vormt. En uw medewerkers snel de juiste documenten terugvinden.

Personeelsbeheer

Wij beschikken ook over software voor HRM en personeelsbeheer. En die kan u ook naadloos koppelen aan onze projectsoftware. Want ieder projectbedrijf heeft personeelsleden. En moet dus ook aan personeelsadministratie doen.

Optioneel is een digitale koppeling met sociaal secretariaten ook mogelijk.

Apps

Van waar u ook bent informatie opvragen of ingeven? Online bestellen of materiaal en materieel aanvragen? Uw boekhouding opvolgen via een app? Het kan allemaal met onze apps.

Track & Trace

Onze software kan samenwerken met verschillende oplossingen voor track&trace.

Internetsites

Internetportalen worden meer een meer gebruikt om klanten en medewerkers vanop afstand toegang te geven tot informatie. Zo beschikken wij ook over een internetportaal dat wij kunnen koppelen aan uw softwaresysteem. Zodat mensen 24 uur op 24 uw informatie kunnen raadplegen van waar dan ook.

Managementrapportage

Meten is weten. En goede cijferinformatie helpt goede beslissingen te nemen. Onze software helpt u hiermee, maar klanten die hierin nog een stap verder willen gaan helpen wij ook graag verder.

Hardware en cloud

Wij kunnen u alle mogelijke hardware en cloud leveren voor uw verhuursoftware. Want wij leveren totaaloplossingen voor bedrijven.

Office 365 en SharePoint

Ook hiervoor kan u bij ons terecht.