Dynamics NAV verhuur management

Dynamics NAV project management: Offimac is uw ervaren partner hiervoor

Wilt ook uw bedrijf meer grip en controle op haar administratie en processen?
Denkt u aan NAV software om uw organisatie te ontlasten?
Of wilt u graag weten hoe Dynamics NAV project management van Offimac uw organisatie optimaliseert?

Welkom dan op onze site! Want dankzij geïntegreerde projectsoftware, ERP en planning van Offimac kunnen projectbedrijven aan efficiëntie winnen. En meer grip op hun processen en administratie krijgen. Want Dynamics NAV project management van Offimac is dan ook een ideaal platform. En dit zowel voor kleine, middelgrote en zelfs grote projectbedrijven.

Waarom de Offimac oplossing voor Dynamics NAV project management overwegen?

Er is veel specifieke software op de markt waarmee wij u kunnen helpen. Maar de keuze voor 1 geïntegreerd softwareplatform voor al uw afdelingen is echt de beste oplossing. Want op die manier kan u met 1 systeem al uw afdelingen aansturen. En moeten uw mensen het minste administratie doen. Want dat doet niemand graag. En dat is vaak tijdsverlies. Met onze oplossing krijgen uw medewerkers vlot informatie ter beschikking. En kunnen zij heel het proces van contact tot project en factuur goed beheren. Zodat uw klanten, medewerkers en aandeelhouders meer tevreden zullen zijn.

Deze software voor projectbeheer kan verschillende modules omvatten. En elk van die modules kan u volgens uw wensen implementeren. Zie hierbij enkele mogelijke modules uit onze NAV-oplossing voor projectbeheer:

R

Marketing

R

CRM

R

Calculatie

R

Planning

R

Logistiek

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Urenregistratie

R

Voorraad

Waarom is Offimac een goede automatiseringspartner voor Dynamics NAV project management?

Wilt u een ervaren partner voor uw bedrijf? En ook zeker zijn van de kwaliteit van de implementatie en de support achteraf?  Werk dan samen met een gespecialiseerde vakman met ervaring in de projectwereld. En onze firma Offimac is zulke een partner met bewezen ervaring en software voor projectbedrijven.

Wij werken volgens ISO:9001. En onze Dynamics NAV software is door Microsoft getest en gecertificeerd. Want wij willen topkwaliteit voor onze klanten.

Indien u nog verdere vragen heeft over hoe Offimac uw IT voor management kan optimaliseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Ontdek hier meer over Offimac software voor projectbeheer achter deze iconen:

R

Verhuur

R

CRM

R

Managementrapportage

R

HRM

R

Projectbeheer

R

Servicebeheer

R

Transport

R

Webportalen

R

Planning

R

Documentbeheer

R

Apps

R

Supply Chain